Zásady ochrany osobních údajů

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je „prodávající“ (dále i pod jménem: „správce“).

Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je také poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

 

Tato stránka je stručný a zjednodušený výklad obchodních podmínek Allbor.cz

Jsou moje osobní údaje i to co si objednávám v bezpečí, nebude někdo vědět co si objednávám?   

Ano, jsou v bezpečí.

Společnosti (Česká pošta, Uloženka,výdejní místo České Budějovice), kteří se zabývají dodáním zboží dostanou pouze informace o Vaší doručovací adrese a kontaktu na vás ( telefonický/emailový kontakt), či o místě které jste si zvolili jako místo na vyzvednutí zboží. Kontakt na Vás pouze pro potřeby doručování zboží.

Doručovací společnost nikdy nemá informaci o obsahu zásilky. Pouze ví komu/kam jí doručit. 

Doručovací společnost nezná historii Vaších objednávek, zná pouze orientační finanční hodnotu konkrétní zásilky kterou doručuje. (Z důvodu pojištění zásilek)


Jaké jsou vlastně má práva s osobními údaji?

Za podmínek stanovených v GDPR máte právo na:

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Vaše osobní údaje jsou u nás v bezpečí a to hlavně i v našem zájmu.

Děkujeme Vám za důvěru, Váš Allbor.cz